Kateri je tvoj najljubši prigrizek?
V BioLife by Kalček smo vsi glasovali za Twix in zato smo se odločili narediti twix v veganski obliki in brez glutena, brez slabe vesti, popoln za dieto, da ga lahko ješ v neomejenih količinah!!!
Sliši se popolno, kajne?!
Preizkusi in nam sporoči svoje vtise!
Recept by: Gašper kuha!
Priprava
- 1Pečico prižgi na 175 °C.
- 2V manjši posodi zmešaj mandljevo moko, kokosovo olje, javorjev sirup, vanilijo v prahu in sol.
- 3Naslednji korak lahko pripraviš na dva načina.
- 4Prvi način: Maso prestaviš v pekač za kruh (obložen s peki papirjem), oblikuješ dno in ga prebodeš z vilicami.
- 5Drugi način: Maso prestaviš in porazdeliš v silikonski pekač za ploščice in dno prebodeš z vilicami.
- 6Pekač postavi v pečico za 10 minut. Nato ga rahlo ohladi.
- 7V manjši posodi zmešaj mandljevo maslo, javorjev sirup, kokosovo olje, vanilijo v prahu in dol.
- 8Mešanico mandljevega masla in dodatkov porazdeli po pekaču in vse skupaj postavi v zamrzovalnik za približno 1 uro.
- 9Če si uporabil pekač za kruh, ne pozabi vsebine narezati na enakomerno velike ploščice.
- 10Nad vodno paro stopi čokolado in kokosovo olje.
- 11Na koncu še ploščice oblij s čokolado in posuj s soljo.
0Komentarji
Izdelki, ki smo jih uporabili