Kaj se zgodi, ko se združita italijanska in azijska kuhinja?
Nastala je najboljša jed na svetu!
Prav za to jed ti danes predstavljamo recept.
Spaghetti alla Puttanesca je najbolj znana neapeljska jed iz testenin, a namesto špagetov smo uporabili Shirataki rezance, ki imajo zeeeelo malo kalorij in nam so za prste polizat.
Vse sestavine lahko spraviš v košarico z samo enim klikom!
Recept by: Kefirolicious!
Priprava
- 1Tuno odcedi iz vode in jo razdrobi z vilicami. Inčune nareži na manjše kose in prihrani olje iz steklenke. Olive nareži na kolobarje, pelate pa na manjše kose. Česen drobno sesekljaj. Rezance speri v hladni vodi.
- 2Segrej globoko ponev in dodaj olje iz steklenke z inčuni, nato dodaj česen, tunino in inčune. Vse skupaj dobro premešaj in med mešanjem kuhaj nekaj minut.
- 3Dodaj pelate, paradižnik z zelenjavo in osnovo, vse premešaš in pustiš, da zavre, nato dodaj rezance in kuhaj še nekaj minut.
- 4Nato dodaš kapre in olive, vse premešaš in kuhaš dve minuti.
- 5Postrezi toplo in uživaj v okusih!
0Komentarji
Izdelki, ki smo jih uporabili