Želiš reči STOP odvečnim kilogramom? Imamo izdelek za vas!
Datum objave Četrtek, 24 November 2022

Želiš reči STOP odvečnim kilogramom? Imamo izdelek za vas!

Povečanje odstotka debljine ljudi tako v Sloveniji kot tudi v svetu je v zadnjih letih bistveno večje. Nenehni boj, ki ga ima večina ljudi, je, kako narediti korak v proces, ki bo bistveno spremenil njihovo kakovost življenja na bolje. Mnogim se ne sanja, kako lahko preproste spremembe, a z močno odločnostjo, boj s kilogrami spremenijo v ponos ter srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. 

Poleg kakovostnega rezultata je potrebna kakovostna prehrana, prilagojena vsakemu posamezniku, ter aktivnost, ki bo pospešila in podprla proces ohranjanja zdrave telesne teže. Naša ponudba prehranskih dopolnil je dobila popolno podporo procesu hujšanja, ki lahko učinkovito poveča tvoje rezultate, in to je Fat Burner Premium kakovosti!

Izguba teže se nikoli ne zgodi čez noč. Ključna točka uspjeha pri dolgoročnem hujšanju je zdrav, aktiven življenski slog in skrbna izbira prehranskih dopolnil. Fat burner iz BioLife by Kalček ponudbe prehranskih dopolnil je dobro zasnovan kot dodatek k zdravju, ki izboljša rezultate hujšanja. Poleg zatiranja apetita in odstranjevanja neželene maščobe, ta dodatek prispeva k povečanju ravni energije v telesu in ohranjanju normalnega imunskega sistema.
Ali veš, kaj je razlog za te odlične prednosti Fat burnera? Seveda se razlog za številne prednosti skriva v sestavinah tega gorilnika.
Ketoni. Majhni encimi, ki jih lahko najdemo v malinah, imajo vlogo pri razgradnji telesnih maščobnih celic in pospeševanju procesa hujšanja. Poleg tega ketoni nadzorujejo tvoj apetit in povečajo energijo na višjo raven. Da bi ta sestavina dopolnila svoj seznam prednosti, je tu še podpora za normalen prebavni sistem in zdravo presnovo.
Zeleni čaj. Posebnost te sestavine je njen diuretični učinek - močna pomoč pri odstranjevanju površinske maščobe. Eden največjih razlogov, zakaj zeleni čaj pomaga pri hujšanju je, je ta, da pravilno uživanje pomaga pospešiti metabolizem in naredi proces izgorevanja maščob učinkovitejši.

Guarana. Ta sestavina zmanjšuje občutek lakote in apetita, z drugimi besedami - daje občutek sitosti. Poleg tega kofeinska komponenta gvarane prispeva k pospeševanju metabolizma, hitrejši metabolizem pa porabi več kalorij - tudi ko telo miruje. Se sprašuješ kako? Guarana vsebuje Teobromin - sestavino, ki ima glavno vlogo pri izgorevanju maščob!
Kofein. Najdemo ga v guarani in se sprošča veliko počasneje, njegov stimulativni učinek pa je daljši in traja približno šest ur. Poleg tega kofein deluje tako, da spodbuja termogenezo, ki uravnava telesno temperaturo, posredno pa pomembno pomaga pri hujšanju in topljenju maščob.

Ker to prehransko dopolnilo vsebuje kofein (1mg), ga ne priporočamo otrokom in nosečnicam. Pomembno je poudariti, da ta izdelek ni nadomestek obroka, temveč prehransko dopolnilo.

Tvoja BioLife by Kalček ekipa 
 

Sorodni izdelki
Fat Burner Premium 60kaps BioLife
28,00 

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU