Kaj dobiš s kombinacijo 13 vitaminov in 12 mineralov iz enega prehranskega dopolnila?
Datum objave Četrtek, 15 December 2022

Kaj dobiš s kombinacijo 13 vitaminov in 12 mineralov iz enega prehranskega dopolnila?

Poleg tega, da zimski dnevi zmanjšujejo raven energije v telesu in prispevajo k težjem vzdrževanju normalnega imunskega sistema, oni tudi izsušijo kožo in jo naredijo hrapavo. Poleg tega kratki dnevi povečujejo utrujenosti in izčrpanosti. Starejši ljudje pogosto težje najdejo popolno kombinacijo izdelkov, ki jim bodo nudili odlično oporo skozi vso zimo. 

Čeprav ti dnevi v naše domove prinašajo veliko veselja, Božič je vse bližje, imamo še eno odlično novico - naša ponudba prehranskih dopolnil je obogatena še z enim izdelkom, ki ga sestavlja 13 vitaminov in 12 mineralov! 

Multivitamins + Minerals je prehransko dopolnilo premium kakovosti, ki vsebuje številne vitamine in minerale, med katerimi so: niacin, železo, baker, jod in krom.

Niacin je vitamin B kompleksa, ki sodeluje pri več procesih v telesu, kot je pomoč pri lažji prebavi hrane, ki jo zaužijemo, za zagotavljanje energije, uravnavanje krvnega tlaka in holesterola ter prispeva k ohranjanju zdrave kože. Ta vitamin prispeva tudi k normalnemu psihološkemu delovanju, delovanju živčnega sistema in ohranjanju normalnih sluznic. Poleg tega ta mineral pomaga zmanjševati utrujenosti in izčrpanosti.  

Baker je pomemben mineral, ki pomaga pri normalni rasti kosti in pomaga ohranjati vezivna tkiva, normalno presnovo pri pridobivanju energije ter normalno delovanje živčnega in imunskega sistema. Odgovoren je tudi za prispevanje k pigmentaciji kože in las. A to še ni vse! Ta mineral zagotavlja podporo pri prenosu železa v telesu in prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. 

Verjamemo, da jod morda ni ena od stvari, na katero pomisliš, ko naštevaš ključne hranilne snovi za svoje telo, vendar ta mineral prispeva k normalnemu kognitivnemu delovanju in normalni presnovi pri ustvarjanju energije. Pomaga tudi pri normalnem delovanju živčnega sistema. Ta mineral se bori za ohranjanje zdrave kože ter normalno proizvodnjo in delovanje ščitničnih hormonov.

Železo podpira normalno kognitivno funkcijo in normalno presnovo pri pridobivanju energije. Prispeva k nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, prenosu kisika v telesu in normalnem delovanju imunskega sistema. Železo zmanjšujejo utrujenosti in izčrpanosti ter ima pomembno vlogo pri delitvi celic.

To prehransko dopolnilo je proizvedeno v EU in ne vsebuje glutena ali laktoze. Poleg tega je ta izdelek 100% veganski in ga lahko jemljejo odrasli in otroci od 15. leta dalje.

Vesele praznike ti želi tvoja BioLife by Kalček ekipa

Sorodni izdelki

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU