Boljša forma z detox napitkom iz ingverja
Datum objave Nedelja, 19 Junij 2022

Boljša forma z detox napitkom iz ingverja

Ali tudi ti sanjaš o čudoviti kombinaciji živil, ki ti bo pomagala doseči boljšo formo in super detox? Če je tako, se ti sanje uresničijo, če poskusiš to pijačo! Jutranji napitek za razstrupljanje iz ingverja je ena izmed najbolj priljubljenih razstrupljevalnih pijač. Poleg detoxa ta napitek pomaga krepiti imunost, je bogat z vitaminom c, antioksidanti in razstrupljevalnimi lastnostmi, ki prispevajo k nežnemu, a globinskemu čiščenju telesa.
Se sprašuješ, zakaj si ingver zasluži svoje mesto v tvojem domu? Ne samo, da zagotavlja toplino in zanimivo noto za poživitev tvojih obrokov in pijač, ingver vsebuje tudi visok delež vitamina C, karotenoidov, cinka, železa, fosforja, bakra, mangana, vlaknin in beljakovin.

Ingver je vodja napitka, a kakšen vodja bi bil brez dodatne moči, ki ga bodri? Dober, a še boljše z: limono, kurkumo, črnim poprom, medom in vodo!
Medtem ko je limona tam, da navduši s svojo količino vitamina C, flavonoidov in antioksidantov, kurkuma pomaga spodbuditi naravni proces razstrupljanja, za še boljšo absorpcijo kurkumina (ključne spojine v kurkumi) pa je črni poper! Med poleg tega, da vsebuje številne bogate lastnosti, daje sladek okus in pravzaprav – med je bistvo te pijače! Če želiš najboljše za svoje telo, se le prepusti in sledi sestavinam!

Sestavine:

 Priprava:

  1. korak: Zavrij vodo.
  2. korak: Ugasni ogenj in dodaj limono, ingver, kurkumo in poper.
  3. korak: Pusti stati 30 minut.
  4. korak: Precedi in pij pri sobni temperaturi (pij na prazen želodec)..

Tvoja Kalček ekipa

Sorodni izdelki
Med cvetlični bio 400g Alce Nero
EkološkoBrez mlekaBrez jajc
12,48 
Kurkuma mleta bio 150g Garden
EkološkoBrez mlekaBrez jajc
4,80 
Poper črni mleti bio 50g Sonnentor
EkološkoBrez mlekaBrez jajc
3,56 
samoosebni prevzem
Ingver bio kg
Ekološko
9,99 
250g
500g
1kg
samoosebni prevzem
Limone bio kg
Ekološko
4,34 
500g
1kg
2kg

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU