Načini plačila

Načini plačila

Na spletni trgovini BioLife.si je možno plačilo na tri načine:

  • bančno nakazilo ali splošna položnica (plačilo po predračunu),
  • plačilo po povzetju, ko izdelek prevzamete od dostavljavca,
  • s karticami Visa, Maestro, MasterCard, Karanta.

1. Če ste se odločili za plačilo z bančnim nakazilom ali splošno položnico, vam bomo na vaš e-naslov poslali potrditev naročila. Kalček d.o.o. ekipa vas bo kontaktirala po potrebi.

Če ste se odločili za plačilo izdelka preko splošne položnice, morate na položnici izpolniti naslednje podatke:

Plačilo na IBAN Kalček d.o.o.: SI56 0317 1100 0847 956

Referenčna številka: 00 - številka naročila

Prejemnik:

Kalček d.o.o.

Avstrijska ulica 13, 1000 Ljubljana

ID za DDV: SI 53252438

Po prejemu plačila vam bomo poslali naročene izdelke. Naročeni izdelki so dostavljeni kupcu v skladu s pogoji dostave.

 

2. Plačilo po povzetju ob prevzemu izdelka od dostavljavca

Plačilo po povzetju vam omogoča poravnavo naročila ob prevzemu paketa izdelka. Plačilo po povzetju se plača izključno z gotovino dostavljavcu ob prevzemu paketa izdelka. V primeru, da prejemnik pošiljke ob dostavi ne more prevzeti, vas bo dostavljavec obvestil na telefonsko številko, ki jo pustite ob naročilu ali prijavi, in se strinja s spremembo naslova za dostavo ali datuma dostave. Če dobave paketa izdelka zaradi nezmožnosti prevzema paketa izdelka od dostavljavca ni mogoče izvesti, bo kurir pustil obvestilo o dostavi paketa na telefonsko številko, ki je vpisana za namen dostave in pustil paket na dogovorjeni lokaciji oziroma paketomatu.

 

3. Plačila s kreditno kartico

Plačilo s kartico se izvede na spletu prek storitve Bankrat. Kartice, s katerimi lahko opravite nakup, so Visa, Maestro, MasterCard, Karanta.

Izjava o varnosti plačila

Za plačevanje se uporabljajo najsodobnejše metode protokola zaščite osebnih podatkov (SSL) s 128-bitnim šifriranjem podatkov in algoritmom MD5. Protokol ISO 8583 zagotavlja, da izmenjava podatkov med plačilnim sistemom in avtorizacijskimi centri kartičnih družb poteka v zasebnem omrežju, ki je pred nepooblaščenim dostopom zaščiteno z dvojno plastjo požarnega zidu.