Novo
Na voljo
Blagovne znamke: BioBran
(1)

BioBran 250 (50 tbl)

47,54
V ceno je vključen DDV (9.5%) Na voljo
Brezplačna dostava nad 40€ Rok dostave 1-3 delovnih dni
Brezplačna dostava nad 40 € Rok dostave 1-3 delovnih dni
Opis izdelka

Kaj je BioBran?
 

BioBran MGN-3 je vrhunski proizvod, pripravljen iz dietnih vlaknin iz ovojnice riža (bran) in izboljšan s patentiranim encimskim postopkom. Ta zagotovlja optimalno absorpcijo (vsrkanje) v krvožilni sistem.

Aktivna sestavina so naravne spojine arabinoksilana (RBAC - rice bran arabinoxylan compound). Arabinoksilan je znan po številnih zdravju koristnih lastnostih. V postopku priprave se s pomočjo encimov iz gob šitake (Lentinula edodes) pretvori v kratke, vodotopne dietne vlaknine (MGN-3,  RBAC). 

Te vlaknine se po zaužitju, iz tankega črevesa absorbirajo (vsrkajo) v krvožilni sistem. Tam pridejo v stik z imunskimi celicami telesa. BioBran nima odvajalnega učinka.
BioBran ne vsebuje genetsko spremenjenih sestavin. Primeren je tudi za vegetarijance. BioBran MGN-3 je na voljo v obliki tablet (BioBran 250) in vrečic s praškom (BioBran 1000).

Tablete se zaužije takoj po obroku, prašek pa 20 min. po obroku. BioBran je popolnoma varen za jemanje, tudi pri otrocih, kjer se doziranje prilagodi glede na otrokovo telesno težo.

 

Kaj je v 1 tableti BioBran 250? Kako se jemlje?


Sestava v 1 tableti: MGN-3 spojina arabinoksilana 250 mg, mikrokristalinična celuloza (sredstvo za povečanje prostornine), koruzni škrob (stabilizator), kakao prah (barvilo), glicerolni estri maščobnih kislin (emulgator), dekstrin (stabilizator), trikalcijev fosfat (sredstvo proti sprijemanju) in silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju). Pozitivni učinek se doseže z jemanjem 15–45 mg MGN-3 na kg telesne teže dnevno. BioBran je popolnoma varen za jemanje, tudi pri otrocih, kjer se doziranje prilagodi glede na otrokovo telesno težo.
Priporoča se redno jemanje BioBrana skozi daljše obdobje (več mesecev, oz. let), ne da bi se zmanjšala njegova učinkovitost.
 

  • Osnovno jemanje: 2 – 4 tablete BioBrana dnevno, takoj po obroku.
  • Za dodatno spodbudo: jemlje se 3 x 4 tablete BioBrana dnevno, do dva meseca. Nato se jemlje vzdrževalni odmerek 4 tablete BioBrana dnevno. Jemlje naj se čim dlje časa.Pakiranje: 50 tablet, prehransko dopolnilo, proizvedeno na Japonskem.
Opozorilo: Jemanje BioBrana se ne priporoča skupaj z imunosupresivi (zaviralci imunskega odziva), saj se učinki lahko izničijo.

Komentarji 0
Komentiraj tudi Ti, veš, da si želiš!
Komentiraj in oceni ta izdelek :)
E-poštni naslov ne bo objavljen
BioBran 250 (50 tbl)
Novo
Blagovne znamke: BioBran
(1)
BioBran 250 (50 tbl)
47,54
V ceno je vključen DDV (9.5%) Na voljo

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU