Novo
Na voljo
Blagovne znamke: BioBran
(1)

BioBran 1000 (30 vrečic)

114,72
V ceno je vključen DDV (9.5%) Na voljo
Brezplačna dostava nad 40€ Rok dostave 1-3 delovnih dni
Brezplačna dostava nad 40 € Rok dostave 1-3 delovnih dni
Opis izdelka

Kaj je BioBran?

BioBran MGN-3 je vrhunski proizvod, pripravljen iz dietnih vlaknin iz ovojnice riža (bran) in izboljšan s patentiranim encimskim postopkom. Ta zagotovlja optimalno absorpcijo (vsrkanje) v krvožilni sistem.

Aktivna sestavina so naravne spojine arabinoksilana (RBAC - rice bran arabinoxylan compound). Arabinoksilan je znan po številnih zdravju koristnih lastnostih. V postopku priprave se s pomočjo encimov iz gob šitake (Lentinula edodes) pretvori v kratke, vodotopne dietne vlaknine (MGN-3,  RBAC). 

Te vlaknine se po zaužitju, iz tankega črevesa absorbirajo (vsrkajo) v krvožilni sistem. Tam pridejo v stik z imunskimi celicami telesa. BioBran nima odvajalnega učinka.
BioBran ne vsebuje genetsko spremenjenih sestavin. Primeren je tudi za vegetarijance. BioBran MGN-3 je na voljo v obliki tablet (BioBran 250) in vrečic s praškom (BioBran 1000).

Tablete se zaužije takoj po obroku, prašek pa 20 min. po obroku. BioBran je popolnoma varen za jemanje, tudi pri otrocih, kjer se doziranje prilagodi glede na otrokovo telesno težo.

 Kaj je v 1 vrečici BioBrana 1000? Kako se ga jemlje?

Sestava v 1 vrečici: MGN-3 spojina arabinoksilana 1000 mg, mikrokristalinična celuloza, koruzni škrob (stabilizator), dekstrin (stabilizator), trikalcijev fosfat (sredstvo proti sprijemanju).
Pozitivni učinek BioBrana se doseže z jemanjem 15–45 mg MGN-3 na kg telesne teže dnevno. Pri odraslih je to od 1 - 3 vrečice dnevno. Vsebino vrečice se 20 minut po obroku razmeša v vodi in popije. Priporoča se redno jemanje BioBrana skozi daljše obdobje (več mesecev, oz. let), ne da bi se zmanjšala njegova učinkovitost (ne pride do hipoodzivnosti).
Vedno se začne z jemanjem 3 x 1 vrečice BioBrana dnevno, do dva meseca. Nato se preide na vzdrževalni odmerek 1 vrečico BioBrana dnevno. Povišan odmerek se lahko po potrebi jemlje tudi dalj časa.
Ni primeren za tiste, ki jemljejo zaviralce imunskega odziva (imunosupresive), saj se učinki lahko izničijo.

Pakiranje: 30 vrečic s praškom. Prehransko dopolnilo, proizvedeno na Japonskem.

 

Komentarji 0
Komentiraj tudi Ti, veš, da si želiš!
Komentiraj in oceni ta izdelek :)
E-poštni naslov ne bo objavljen
BioBran 1000 (30 vrečic)
Novo
Blagovne znamke: BioBran
(1)
BioBran 1000 (30 vrečic)
114,72
V ceno je vključen DDV (9.5%) Na voljo

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU